Over ons

Home / Over ons

 

Magazijn Techniek, dè specialist in draagarm stellingen!

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het inrichten van magazijnen, archieven, bibliotheken en depots voor musea. Daarvoor hebben wij een breed assortiment aan stellingsystemen naast onze draagarm stellingen.

Magazijn Techniek is gespecialiseerd in lichte– en zware draagarm stellingen voor uw magazijn. In onze webshop kun je onze huidige voorraad vinden. Het assortiment wordt compleet gemaakt met grootvakstellingen, legbordstellingen, palletstellingen en entresolvloeren.

Wij voorzien u van een deskundig advies, waarbij als uitgangspunt jouw product staat. Wil je vrijblijvend gebruik maken van onze diensten, dan kun je ons bereiken via de WhatsApp knop of via dit contactformulier.

Ook kun je online een offerte aanvragen via onze stelling configurator, binnen 24 uur ontvangt u een offerte van ons.

Om een idee te krijgen van onze producten kan je kijken bij de gerealiseerde projecten met draagarmstellingen.

Wij zijn gespecialiseerd in draagarmstellingen.

Bij ons bent je op het juiste adres. Magazijn Techniek MTRB is de specialist op het gebied van draagarmstellingen. Via de calculator vraag je eenvoudig een offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je de offerte op je mailadres. In onze webshop vind je draagarmstellingen met een levertijd van 2 dagen. Een ruime keus tegen scherpe prijzen.

Advies nodig ? Bel 06-577 353 90, wij helpen je graag.

Deel deze pagina
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
× Kunnen we je helpen?